Святий Миколай

2013-12-19

/Files/images/95189234_otkr1.jpg

Діти всієї України завжди з нетерпінням очікують ніч на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, - навіть різки. Не забуває Святий Миколай кожного року відвідати дошкільний навчальний заклад «Пізнайко». Всі вихованці нашого дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято св. Миколая. І ось у четвер, 19 грудня, настав цей довгожданий момент. Діти всіх груп зібралися у музичній, до дошкільнят з «миколайчиками» завітав депутат Київської обласної ради Каплун Микола Степанович. Він привітав дітей з святом, похвалив за гарну поведінку.

Гість подивитися виставу, яку підготували вихованці дитячого садочка, де мав змогу помилуватися білосніжними ангелами, послухати легенду про Святого Миколая, послухати віршики та пісеньки.

Позитивні емоції, великий заряд енергії отримали і ми, працівники ДНЗ «Пізнайко». Маємо надію, що ця подія залишить приємні спогади у пам’яті наших вихованців, їхніх батьків та гостей свята.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi